Landbouw Blogsite

Informatie over graafmachines | tractoren | maaidorsers

John Deere maaidorsers

Boeren willen dat de oogst vlot verloopt na een onvoorspelbaar groeiseizoen. John Deere is een betrouwbare maaidorser die de klus klaart voor de boeren

Vanaf  1830,  toen de oprichter John Deere in Illinois kwam, heeft zijn bedrijf in de behoefte voorzien van vele landbouwers.

John Deere heeft altijd de nadruk gelegd op productverbetering en onderzoek.

 

Na verloop van tijd door expansie en overnames, is het  bedrijf succesvol uitgebreid tot een breed scala aan John Deere combines, tractors en werktuigen voor de landbouw, maar ook machines voor de industrie, zoals commerciële en residentiële gazon zorg, bouw-en bosbouw.

 

Top John Deere Harvester Modelen

Vandaag de dag, ongeacht de grootte van de oogst, is er een John Deere oogstmachine beschikbaar die is ontworpen om aan de behoeften van de landbouwers te voldoen.

Het bedrijf heeft inmiddels meer dan 80 jaar ervaring, opgedaaan door de producties van vele combinaties.

John Deere heeft een verscheidenheid aan capaciteit en mogelijkheden voor elk budget en bedrijf.

Een voorbeeld is de 70-serie STS maaidorsers,  beschikbaar met AutoTrac ™ RowSense ™om maïs hands free te oogsten. Een ander voorbeeld is de T670 Small Grain Combineer,  ontworpen voor hoog dorsen en scheiden.

John Deere biedt landbouwers oplossingen voor het oogsten en is gebouwd met de kwaliteit en de innovatie die de wereld is gaan verwachten.

 

 

 

Category: John deere