Landbouw Blogsite

Informatie over graafmachines | tractoren | maaidorsers

John Deere opent nieuwe merchandisewinkel

De populariteit van het merk John Deere is zo groot, dat JD merchandise een groot aantal fans bereikt die geen binding hebben met het land of met landbouwmachines. De collectie telt inmiddels meer dan 1000 artikelen, waaronder kantooraccessoires, horloges en radio’s, praktische werkkledij en stijlvolle kleding, kunstig gemaakte speelgoedtrekkers en talrijke andere cadeaus en praktische artikelen voor huis en tuin.

Gelicenseerde producten van John Deere worden gemaakt met hetzelfde oog voor detail en dezelfde kwaliteitsafwerking als de John Deere machines. Enkele onderdelen van de 2013-collectie zijn nieuwe, gedetailleerde verzamelmodellen, speelgoedartikelen en speelgoedvoertuigen voor kinderen, maar ook nieuwe modellen in de John Deere kledinglijnen. In de loop der jaren hebben klanten ons een groot aantal wensen en suggesties voor nieuwe John Deere merchandise meegedeeld. Veel artikelen, zoals het John Deere beddengoed, zijn ontwikkeld en kunnen online worden besteld naar aanleiding van deze klantenfeedback.

Niet alleen John Deere heeft merchandisewinkels, ook de andere grote merken bieden hun fans producten aan via het internet.

Category: John deere